Roxy oslaví 9. narozeniny

03.06.2001 12:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy narozeniny
© facebook interpreta
Po technických úpravách se 13.6 opět otevřou brány oblíbeného klubu Roxy dokořán a otvíračka to bude skutečně grandiózní (warp factor 9). Blíží se nám totiž oslava narozenin klubu Roxy. Ve středu 13. června oslaví klub své deváté narozeniny. Celá noc se bude odehrávat ve startrekovském duchu, proto také podtitul Deep Space 9. Můžete se těšit na vesmírné dekorace, kostýmy a při performancích dojde dokonce k invazi Borgů. Ale nebojte se, phaser-laser z obří makety vesmírné lodi a crew federace vás osvobodí.

Při této příležitosti se v klubu živě představí skupina DEPROGRAM, kterou tvoří bývalí členové v Čechách velmi oblíbené australské skupiny Tribal Drift. Za gramofony se během noci postaví elita českých DJs a residenti klubu Roxy, na hlavním stage (alfa quadrant) zahrají DJs Tráva, Chris Sadler, Elektromajk, Joel, Vilém a Rai, které doplní proslulý DJ JUSTIN ROBERTSON z anglického projektu LIONROCK. Na druhém stage (beta quadrant), v chilloutu, zahrají DJs Liquid A, Airto, Dan Cooley, Lucas a Cubik.

Pozvaným hostům bude dále k dispozici fresh zone - VIP chillout v prostorách galerie No.D (holodeck). Přijďte s námi oslavit narozeniny klubu Roxy. Brány jsou otevřeny od 19:00, rezervace s 10 % slevou na tickets@roxy.cz - předprodej v klubu Roxy a v síti Ticketpro.

Celou akci bude doprovázet rozsáhlá promokampaň, v rámci které bude po celý den plout po Vltavě v centru města starship Enterprise, na můstku se za pult postaví DJs Lucas a Vik, kteří roztančí nejen profesionální tanečnice. K dispozici bude zdarma ovocné občerstvení a nealko bar. Vstup na parník Visla je zdarma, nastupovat můžete v 13:00 na Palackého nábřeží. Trasa bude vypadat následovně:

odjezd 14.00 směr Kampa - zastávka cca 15 minut
(14.35 - 14.50) Kampa - možnost nástupu
 odjezd směr Čechův most - zastávka cca 1 hodinu
(15.15 - 16.15) - možnost nástupu 
 odjezd směr Kampa - krátká zastávka
16.35 - 16.50 možnost nástupu
 odjezd směr Čechův most - zastávka
17.30 - do konce tzn. 18.00

(Tisková zpráva Roxy.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY