Na předávání cen Grammy vystoupí Lady Gaga, Eminem nebo Arcade Fire

15.01.2011 08:34 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Padesáté třetí výroční udílení cen Grammy se již nezadržitelně blíží, a tak se nelze divit, že organizátoři této velké hudební akce postupně uveřejňují detaily. Tentokrát byli potvrzeni umělci, kteří se během večera chopí hudebních nástrojů a mikrofonu, aby předvedli své písně.

Popová senzace posledních dvou let Lady Gaga předvede singl ze své nadcházející desky "Born This Way", zatímco její kolegyně Katy Perry vystoupí s jednou z písní z poslední řadovky "Teenage Dream", pravděpodobně s "E.T.", která bude novým singlem. Dalšími umělci, kteří na akci vystoupí, jsou Eminem, Arcade Fire, Cee-Lo nebo Miranda Lambert.

V posledních dnech se též spekulovalo o možném vystoupení Britney Spears. Tato zpráva byla ovšem oficiálně vyvrácena, Britney tak pravděpodobně přijde o možnost zařídit svému novinkovému singlu "Hold It Against Me" pořádnou reklamu. Jak se však na stránkách zlatých gramofonků píše, seznam umělců se bude dále rozšiřovat, tudíž je dosti možné, že nějaké to slavné jméno ještě přibude. Slavnostní ceremoniál se uskuteční 13. února a v USA ho bude vysílat stanice CBS.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY