Aretha Franklin promluvila o svém zdravotním stavu

15.01.2011 17:05 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Aretha Franklin
© arethafranklin.net
Osmašedesátiletá zpěvačka a pianistka Aretha Franklin podstoupila minulý měsíc závažnou operaci. Před několika málo dny se v telefonním rozhovoru pro Wendy Williams nechala slyšet, že její zdravotní problém je "vyřešený". Zprávy, že bojuje s rakovinou slinivky břišní, v posledních dnech vyvrátila.

"Můj zdravotní stav je vynikající, ale ještě dva týdny si počkám, než budu moci ven z postele," řekla zpěvačka. Prozradila také, že se chystá na dovolenou na jednu "pohádkovou pláž", ale ještě není schopna cestovat. Doktoři řekli Arethě minulý měsíc, že se musí zotavovat po dobu osmi týdnů, v rozhovoru také potvrdila, že všechny její kvůli zdravotním komplikacím zrušené koncerty budou "absolutně" přeplánovány.

V čerstvějším rozhovoru pro Access Hollywood se pak nechala slyšet: "Vůbec netuším, odkud se informace o 'rakovině slinivky břišní' vzala. Sedím si doma, čtu noviny a tam stojí, že to potvrdil někdo z mé rodiny. Jsem si jistá, že z mé rodiny nikdo nic takového nikomu nepotvrdil." Dodala, že nutný zákrok přidal jejímu životu "patnáct až dvacet let navíc".

Dále také ve zmíněné The Wendy Williams Show zaznělo, že Aretha Franklin přijala jednu z nabídek na biografický film o jejím životě. "Řešili jsme to poslední čtyři léta a měla jsem řadu návrhů. Ty však bohužel nebyly dobré. A teď máme něco na stole," dodala. Jedna nabídka je zatím teprve schválená, scénář teprve vzniká, žádné další podrobnosti však zveřejněny nebyly. "Pro mladou postavu mě bych si vybrala Halle Berry," nastínila Franklin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY