Další pražská Sensation má stanovený termín

31.12.2010 10:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation 2011 - Celebrate Life flyer
© facebook interpreta
Stejně jako poslední čtyři roky i květen 2011 přinese pražskou zastávku halové akce s názvem Sensation. Konečně je znám její přesný termín, spuštěn byl i předprodej.

V pořadí 5. pražské vydání se uskuteční v sobotu 28. května, kdy Sensation bude tradičně hostit O2 Arena. Letošní podtitul "Celebrate Life" slibuje opět unikátní zážitky. Promo materiály tvrdí, že "v této show budou návštěvníci absolutním středem pozornosti v neopakovatelném prostředí, kde se každému naskytne senzační zážitek, kdy špičkoví DJs obklopeni mnohatisícovým davem vytvoří zcela speciální atmosféru a unikátní projev sounáležitosti a štěstí." Jak to bude v Praze v květnu v reálu vypadat, přibližuje oficiální trailer.

Předprodej lístků začal v síti Sazkaticket v tomto týdnu, přičemž prvních 2 000 kusů základních vstupenek bylo v prodeji za nejlevnější cenu 1 099 Kč. Ty se však prodaly během jednoho dne a aktuálně se cena zvýšila na 1 399 Kč a bude platit do 31. ledna 2011. V únoru pak cena vzroste na 1 499 Kč, v březnu na 1 599 Kč a v dubnu a v květnu na konečných 1 699 Kč.

Koupí vstupenky na Sensation Česká republika návštěvníci navíc podpoří organizaci dance4life, kdy 0,25 eur z každé vstupenky půjde právě této organizaci na globální boj proti AIDS. Tato suma bude následně zdvojnásobena pořádající agenturou United Music a Sensation.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY