- musicserver.cz">

Lady Gaga: "Nové album bude obsahovat prvky metalu"

30.12.2010 10:11 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Rok 2010 je téměř minulostí, blíží se rok nový, během kterého vyjde hned několik netrpělivě očekávaných desek. Jednou z nich je bezesporu i třetí studiovka popové senzace Lady Gaga. Kromě přibližného termínu vydání se na povrch postupně dostávají další detaily o chystané nahrávce.

Lady Gaga desku popsala slovy:"Bude to sňatek elektronické hudby s množstvím, dovolím si říct, až epického metalu nebo rock'n'rollu, popu s melodiemi hymnického rázu s brutálními tanečními beaty." Vše je prý již zcela hotovo, pracuje se jen na konečných úpravách, které nahrávku vyšperkují. Z hlediska textů písniček by nové songy měly být "více poetické" a na svědomí je mají s trochou nadsázky prý sami fanoušci, kteří zpěvačku v mnohém ovlivnili a dodávají jí velké množství energie.

Lady G kromě psaní nových písní do konce roku intenzivně koncertovala, letošní závěrečný koncert odehrála ve Francii, kde Stefani Germanotta prozradila, že do dvou měsíců budou mít všichni netrpěliví fanoušci desku k dispozici. Spekulace o pravděpodobném datu vydání se tak pohybují mezi únorem a březnem roku 2011. Na únor byl ale již s konečnou platností slíben pilotní singl, který bude zpěvačka pilně propagovat. Zazpívat by ho měla i 13. února na udílení amerických cen Grammy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY