Backstreet Boys natočili společný song s New Kids On The Block

20.12.2010 15:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Backstreet Boys
© backstreetboys.com
První měsíc příštího roku přinese v pořadí druhé výběrové album kapely Backstreet Boys. To by mělo mimo jiné obsahovat i jednu exkluzivní kolaboraci.

Jednou z novinek limitované edice této výběrové placky Backstreet Boys, která dostala název "Playlist: The Very Best Of The Backstreet Boys", by měla být společná píseň s legendou počátku 90. let a asi prvním opravdovým boybandem jménem New Kids On The Block. Píseň se jmenuje "Don’t Turn Out The Lights" a měla by zaznít z rádií v prvních dnech příštího roku. Prozatím má za sebou neoficiální premiéru, která se odehrála na soukromé plavbě lodí, kam byli pozváni vybraní fanoušci a přátelé jednotlivých členů Backstreet Boys.

Na základní verzi výběrovky, jejíž vydání je aktuálně naplánováno na poslední lednový týden, bychom měli najít tyto písně: Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back) (Extended Version), I'll Never Break Your Heart, All I Have To Give, I Want It That Way, Show Me The Meaning Of Being Lonely, Shape Of My Heart, More Than That, Drowning, Larger Than Life, Incomplete, Just Want You To Know, Inconsolable (Main Version).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY