Duran Duran prozradili detaily o nové desce

10.12.2010 08:15 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Duran Duran - All You Need Is Now
© facebook interpreta
Britští Duran Duran prozradili detaily ke své třinácté studiovce. Ponese titul "All You Need Is Now", vyjde digitálně 21. prosince a fyzicky na CD, vinylu i jako speciální deluxe v únoru 2011. Prvním singlem se stala titulní píseň, která vyšla zcela zdarma exkluzivně prostřednictvím iTunes 8. 12. 2010.

"Jedna z věcí, které se mi na desce líbí, je to, že je nějak sama sebou pop, je prostě chytlavá, ale přitom se o to vůbec nesnaží. Já ji vnímám jako alternativní," prozradil Simon Le Bon. "All You Need Is Now" produkoval držitel Grammy Mark Ronson, který se postaral o nahrávky kupříkladu s Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs či Lily Allen, a mixoval Spike Stent, známý spoluprací s Madonnou, Björk či No Doubt. "[Spike] to v nás nějak oživil. Našel v nás energii, kterou jsme sami nevnímali dlouhou dobu," prohodil na téma práce s Ronsonem Nick Rhodes a dodal: "Inspirace je pochopitelně jednou z největších záhad světa, ale pokud s sebou máte někoho, komu důvěřujete, kdo má obrovský hudební rozhled napříč žánry a kdo je fanoušek vaší kapely a zná všechny vaše písničky, to může být jedině přínosné".

Na desce se kromě návratu ke kořenům tvorby Duran Duran, jedné z nejúspěšnějších kapel 80. let, dočkáte i hostů jako Kelis nebo Ana Matronic ze Scissor Sisters. Tracklist alba vypadá takto: All You Need Is Now, Blame The Machines, Being Followed, Leave A Light On, Safe (In The Heat Of The Moment) (featuring Ana Matronic), Girl Panic!, The Man Who Stole A Leopard (featuring Kelis), Runway Runaway, Before The Rain.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY