Pojďte v pátek na pátou Suiit s Darou Rolins a DJem Tvyksem

24.05.2001 20:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dara a Tvyks
© facebook interpreta
Tento pátek ve 22:00 se otevírají dveře pražské Radosti FX jaru a červené barvě. DJ Tvyks, Dara Rolins a jejich hosté totiž připravili již pátou party s názvem Suiit.

Kromě nich na party vystoupí i brněnský DJ Javas, kterého můžete znát např. z vystupování se zpěvačkou Ivou Bittovou, a DJ Dys-Martin, resident projektu French Connection. Gallery sound bude v rukou mladých a nadějných - kladenského La Fayetta, jabloneckého Lany a žižkovského Trnquy.

DJ Lana pochází z Jablonce, ale žije v Praze. DJingu se věnuje rok a půl. Jeho sety se pohybují na hranici deep a tech house. Přestože nehraje dlouhou dobu, má na kontě již řadu vystoupení po celé republice i na Slovensku. V Liberci má svou pravidelnou noc s názvem Lanight v klubu Liquid, dále v Jablonci Highland Base v klubu D Eppl a v Turnově v klubu Peklo noc s názvem Highland Beats. Kromě toho již vystupoval Lana např. v České Lípě, Kladně, v Brně v klubu THC, v Bratislavském Elamu na akci Martina Haberlanda, v Košickém klubu Vyagra, v Praze má pravidelnou nedělní residenci v klubu 39, dále hrál v CZ Beatu, Terminal Baru, Mecce a Paradogsu.

DJ La Fayette pochází z Kladna, začal hrát v místních klubech Spider a 19. V kladenském klubu 19 má svou residentní noc Viva la vinyl. Jeho specialitou je UK garage a vocal house, jeho sety jsou proslulé svou příjemností a veselostí. Mimo Kladno vystupoval také v řadě českých klubů, v Praze Paradogs, Mecca, Piranha. V minulém roce se stal pravidelným hostem DJ Tvykse a Dary Rolins na party Suiit. 

DJ Trnqua pochází z Prahy, hraje více než dva roky. K vidění je převážně v pražských klubech CZ Beat a Le Clan, ale i na programech klubů XT3, Wakata, Mecca, Piranha, Terminal Bar, Nasa, Paradogs, Ostroff. Minulý rok se zúčastnil prestižní akce Fair4all 00 spolu s celou řadou zajímavých DJů. Mimo Prahu vystupoval v Třebíči v klubech Kobra a WIMS. Jeho styl můžeme označit jako osvěžující mix house, deep, breaky, funky, jazzy.

Vstupné na Suiit je 200,- Kč, po půlnoci 250,- Kč. Více informací najdete tady.

(Tisková zpráva EastBase booking)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY