Podívejte se na "Boots" The Killers

03.12.2010 05:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Killers - Boots
© facebook interpreta
O tom, že partička The Killers z Las Vegas vydala - tak jako každý rok předtím - vánoční singl i přesto, že má oficiálně přestávku, jsme již psali. Nyní se můžete podívat na videoklip, který režíroval známý Američan Jared Hess, režisér ceněného snímku "Napoleon Dynamite" z roku 2004.

Klip, který je ke zhlédnutí pod článkem, si odbyl premiéru na webu společnosti Starbucks 1. prosince (světový den AIDS). Kromě toho, že všechny zisky z prodeje singlu "Boots" jdou na charitativní nadace zaobírající se problematikou AIDS, v den premiéry klipu dala síť kaváren Starbucks za každé zhlédnutí videa 5 centů nadaci za boj proti AIDS v Africe. Obal k pátému vánočnímu singlu této rockové bandy historicky poprvé neobsahuje slavné trademarkové neonové logo kapely. Píseň (i video) také obsahuje dialog z vánočního filmu Franka Capra "It's A Wonderful Life" z roku 1946. Ve videu se dále objeví i známý newyorský performer Brad Prowly aka "Super Bad Brad".

Singl vyšel digitálně 30. listopadu, na CD vyjde 7. prosince. Kapela oznámila po šestiletém maratonu přestávku v lednu letošního roku, frontman Brandon Flowers následně vydal v dubnu svůj sólový debut "Flamingo".


The Killers - Boots


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY