Tata Bojs chystají úplně normální show

02.12.2010 15:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© Salim Issa
Pokud chcete do nového roku vkročit s pocitem, že jste viděli plnohodnotnou klubovou show, navštivte 14. prosince pražský Klub Roxy. Ten večer bude patřit populární tuzemské formaci Tata Bojs a jejím největším hitům.

Chystaný koncert lze označit jako pražskou derniéru současného programu Tata Bojs. Důvodem je plánované vydání nového alba na jaře 2011, a tak příští koncertní zastávka v Praze již představí i novinky z chystané kolekce. Dá se říct, že celý program bude speciální tím, že nebude ničím speciální. "Možná to vypadá jako pokus o vtip, když chceme udělat koncert speciální tím, že na něm nebude nic speciálního. Když si ale proberu archiv našich pražských koncertů v posledních pár letech, tak je opravdu těžké na nějaký 'obyčejný' narazit. Tak doufáme, že teď nenarazíme," vysvětlil Mardoša.

Koncert začíná v půl osmé a od desáté hodiny večerní je naplánovaná afterparty pod vedením The Fakes DJs a jejich hosta Jana P. Muchowa. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal. V předprodeji stojí 250 korun (+ poplatky) a na místě 300 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY