Nové album Davida Kollera už je ke stažení

09.11.2010 16:39 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

David Koller - Teď a tady
© facebook interpreta
Dlouho očekávané nové album Davida Kollera nazvané "Teď a tady" je již k mání. Prozatím však pouze v elektronické podobě ke stažení na portálu i-legálně.cz. Klasické CD bude ke koupi na prodejních pultech až 19. listopadu skrze vydavatelství Championship, přičemž každý disk bude Kollerem vlastnoručně podepsán.

Nástupce čtyři roky staré sólovky "Nic není nastálo" obsahuje devítku nových písní včetně singlu "Ty a já", který dostal také klipovou podobu. "Není to žádný popík střídající klábosení věčně usměvavých debilů-redaktorů v rozhlase. Ta deska je taky hodně osobní - rocker všechny pozuráží, některé holky by asi nejradši zabil, černošky by nejraději nacpal pod sprchu, ale pak najednou se těm uraženým a poníženým začne zpovídat (bez manýr a bez stereotypů) ze své bolesti," tvrdí o novince producent a dirigent Petr Kofroň, se kterým Koller spolupracoval. Sám ex-frontman Lucie je stručnější a méně rozjetý: "Temný, občas vtipný a těžký."

"Teď a tady" je třetím sólovým albem v diskografii letos padesátiletého Kollera, nepočítáme-li projekty Kollerband a Pusa. Realizace desky probíhala v několika nahrávacích studiích už od letošního jara, jako hosté k natáčení přispěli kromě Kofroně například Kollerův syn Adam na perkuse, slovenský bubeník Martin Valihora nebo kytarista Michal Bugal. Zpěvákovu doprovodnou kapelu tvoří kytarista Michal Pelant, basista Marek Minárik a klávesák Michal Nejtek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY