Markus Schulz věnuje další kompilaci Praze

09.11.2010 10:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Markus Schulz release party flyer
© facebook interpreta
O víkendu se v Praze uskutečnil další díl halové párty Transmission, na které letos návštěvníky uchvátil mimo jiné i Markus Schulz. A radost byla zřejmě oboustranná - Schulz vzdal Praze obrovskou poctu a pojmenoval po ní svoji novou kompilaci.

Markus vydává vždy na začátku každého roku CD kompilaci, které dá název podle města, které pro něho za posledních dvanáct měsíců mělo velký význam. Pro rok 2011 je to právě Praha, která bude tak šestým kouskem v jeho sérii City Compilation. Markus hrál za posledních deset let v Praze již několikrát, a jak během sobotní akce uvedl, mohl tak z první linie sledovat, jak se z ní stalo jedno z nejvíce vzrušujících center klubové a elektronické taneční hudby ve světě. Nemluvě o tom, že Markus má Prahu velmi rád i pro její krásu. Proto si na Transmission do našeho hlavního města tentokrát pozval i otce a své tři bratry, aby jim město druhý den ukázal.

Kompilace "PRAGUE '11" vznikne v následujících týdnech, přičemž finální podobu by měla mít do Vánoc. Její vydání je předběžně naplánováno na první únorové dny a křest proběhne opět u nás. Markus se do Prahy totiž vrátí již 12. února, aby v pražském klubu SaSaZu uspořádal oficiální release party. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti Ticketpro a do konce roku budou za 590 Kč. Poté se cena zvýší na 690 Kč a na místě budou lístky za konečnou cenu 790 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY