Mariah Carey potvrdila těhotenství

29.10.2010 09:31 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mariah Carey
© last.fm
Konec spekulacím. Před několika týdny jsme vás informovali o zvěstech, že Mariah Carey je těhotná. Americká diva nyní poprvé veřejně potvrdila, že je skutečně v očekávání. Otcem bude její manžel Nick Cannon. Společně procházejí tímto obdobím již podruhé - jak interpretka v novém interview prozradila, před dvěma lety totiž již jednou těhotná byla, ale potratila.

Tajemství nemohlo zůstat pouze v okruhu nejbližších o moc déle. Mariah se totiž viditelně zakulacuje a navíc příští týden vydává nové vánoční album, jehož propagace by probíhala v nepotvrzeném těhotenství mnohem náročněji. Nastávající matka neuvedla přesný termín, na kdy je očekáván porod jejího prvního potomka, ale prozradila, že pokud vše proběhne hladce, stane se tak na jaře příštího roku.

Okamžitě po zveřejnění prohlášení se začalo spekulovat, zda se jedná o marketingový tah, který má zvýšit prodeje alba "Merry Christmas II You". To přinese mnoho moderních, ale i klasických verzí svátečních písní. Pilotním singlem se stala skladba "Oh Santa!", kterou jsme vám nabídli k poslechu v nedávném Audio Jukeboxu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY