Podívejte se na "Možná se mi zdáš" Debbi

06.11.2010 05:00 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Deborah Kahlová
© nova.cz
Sedmnáctiletá Deborah Kahlová působila mezi účastníky první řady Česko Slovenské SuperStar i přes svůj nízký věk jako jedna z nejdospělejších v soutěži, a to jak hlasem, tak vystupováním. Její vypadnutí bylo pro většinu diváků šokující, protože právě ona v semifinálových kolech všechny dostala na kolena věrnou, avšak svéráznou interpretací písně "I Try" od Macy Gray. Přesto bylo jasné, že tato talentovaná zpěvačka nezůstane bez povšimnutí. Není to ani rok a už chystá své první album, které ponese název "Debbi".

"Možná se mi zdáš" je první singl z připravované desky, jejíž vydání je plánováno na únor 2011. Údajně má jít o napůl autorské album s texty převážně v češtině. Vyjde pod hlavičkou Sony Music, kde Debbi podepsala smlouvu za pomoci lovce talentů Martina Červinky. "Zavolal ani ne týden po mém vypadnutí," řekla zpěvačkka a dodala: "Celý ten kolotoč ale vypuknul na popud Martina Ledviny, který mě viděl v televizi. Následoval podpis exkluzivní smlouvy se Sony Music. Jednání probíhala půl roku a stejně tak dlouho jsme točili první singl. Nejdelší dobu jsme strávili výběrem konkrétní písně."

Martin Ledvina je český hudební producent, který má na svém kontě spolupráci s Lenkou Dusilovou, Markem Ztraceným, Anetou Langerovou nebo Tomášem Klusem. V současné době se věnuje výlučně produkci desek a singlů pro Sony Music.

Na videoklip k písni "Možná se mi zdáš" se můžete podívat na oficiálním YouTube.com kanálu zpěvačky. O režii a scénář se postaral Jonáš Červinka, za kamerou a ve střižně se činil Marek Dvořák. Skladbu napsal Honza Ponocný a kromě Debbi v něm uslyšíte i rappera Hypno, známého především díky účinkování v kapele Spooks.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY