Hudební ceny Musiq1 ošperkuje Gabriella Cilmi a Mr Hudson

19.10.2010 16:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

musiq1 awards promo
© facebook interpreta
Hudební televize Musiq1 bude v tomto týdnu již podruhé předávat své prestižní hudební ceny. Letošní slavnostní předávání doplní svým vystoupením jak někteří nominovaní, tak i speciální hosté ze zahraniční.

Letošní Musiq1 Awards se uskuteční již tuto středu 20. října v bratislavském klubu Loft! a budou přímo napěchované hvězdnými hosty. Kromě slovenských zástupců, jako je zpěvačka Jana Kirschner nebo kapela From Our Hands, zde vystoupí i čeští umělci, mezi kterými nechybí kapela Embassy, dále Ben Cristovao nebo Xindl X. Na akci ale dorazí i světové hvězdy. Své aktuální album přijede propagovat australská zpěvačka Gabriella Cilmi a též britský zpěvák Mr Hudson, který nabídne během vystoupení ochutnávku ze své loňské desky "Straight No Chaser".

Musiq1 Awards se budou předávat celkem v deseti kategoriích, ve kterých jsou vždy tři nominovaní, kteří se dostali do užšího výběru. Vzhledem k tomu, že na tuto akci nebylo možné lístky koupit, ale vyhrát, půjde o jeden z hřebů letošního podzimu, na který se dostanou jen ti vyvolení. Kdo mezi ně nepatří, musí si počkat do pátku večer, kdy hudební kanál Musiq1 přinese v záznamu rozsáhlý sestřih z celého večera i následné párty.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY