Ve čtvrtek budou předány české ceny MTV

13.10.2010 16:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

MTV EMAs flyer
© facebook interpreta
Již ve čtvrtek 14. října proběhne slavnostní udílení cen MTV EMAs 2010 v pražském klubu SaSaZu. O trofej nejlepšího českého či slovenského interpreta bojují Aneta Langerová, Ewa Farna, Charlie Straight, Rytmus a Marek Ztracený, kteří v rámci večera také živě vystoupí.

Diváci stále mohou hlasovat pro svého oblíbeného interpreta prostřednictvím stránek ema.mtv.cz. Rozhodnou tak, který z pěti nominovaných českých a slovenských umělců získá historicky první cenu MTV EMAs 2010 v kategorii Best Czech/Slovak. Nominovaná pětice totiž patří k nejhranějších interpretům na československé mutaci stanice MTV.

Večerem v SaSaZu budou provázet moderátoři Hanka Zajíčková a Dominik Turza. Kromě živých vystoupení se chystá pro návštěvníky akce afterparty se speciální DJ show, kterou si Dominik Turza, vystupující jako DJ Rockstar, připravil s bubeníkem Oliverem Lipenským.

Vstupenky na tento večer jsou stále k zakoupení v předprodejní síti Ticketpro za 240 Kč pro nejrychlejší zájemce. Stále je k dostání i omezený počet VIP vstupenek za 1600 (bez poplatku). Jeden z návštěvníků s platnou vstupenkou si odnese z předávání cen také zajímavý a hodnotný dárek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY