Hudební ceny Žebřík 2010 startují v lednu

15.10.2010 10:42 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Žebřík 2011
© facebook interpreta
Fanoušci nejrůznějších žebříčků a pořadníků se jistě nemohou dočkat konce roku, kdy se právě začíná bilancovat. Pokud máte své favority na tuzemské hudební scéně, nezapomeňte na udílení cen Žebřík. Ve čtenářské anketě, která začíná v tradičním termínu 1. ledna, se můžete vyjádřit libovolným hlasováním formou SMS zpráv.

Vybírat budete moci v deseti vyhlášených kategoriích. V únoru vzejdou nominace s pěti nejžhavějšími kandidáty, kteří se utkají na slavnostním udílení cen 4. března v plzeňském DK Inwest. Během večera, kterým budou provázet Tomáš Hanák a Klára Výtisková, bude uděleno celkem osmadvacet cen. Jak prozradil ředitel hudebních cen Jarda Hudec, pořadatelé nyní přicházejí s novinkou. "Také tentokrát Žebřík vyvrcholí předáním speciální ceny, kterou v minulosti získali například Glenn Hughes, Ashley Slater, Michal Pavlíček nebo Dan Bárta," uvedl. Záznam ceremonie uvidíte 14. března ve vysílání televizní stanice ČT1.

Součástí koncertního programu bude projekt Best Of David Koller. Přinese největší hity Lucie, Pusy, Kollerbandu a zpěvákovy sólové dráhy. Na pódiu se navíc vystřídají nejrůznější muzikanti, kteří s Davidem Kollerem spolupracovali. Originální představení s mnoha hosty chystají také Xindl X, Sunshine, Wohnout a další.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY