3 x CD/DVD BSP / 3 x CD ROBERTA PLANTA / 3 x CD SANTANY / 3 x CD IVY FRÜHLINGOVÉ / 3 x CD BLACKMORE'S NIGHT / 3 x CD THE ROADS a další

11.10.2010 09:56 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 17. října včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

B.S.P. Balage, Střihavka, Pavlíček - Live In Retro Music Hall / Best Of
© facebook interpreta
Na staré dobré časy aktivní tvorby tria Balage - Střihavka - Pavlíček vzpomíná výběrovka "The Best Of". A album má navíc hned dvě části: DVD "Live In Retro Music Hall" s koncertem, který skupina odehrála 23. listopadu 2006 a kde se kromě členů kapely objevili i hosté Miloš Meier, Jaroslav "Jarin" Janek, Karolína Ruppert nebo Tereza Hálová, a videoklipy a rozhovory jako bonusy a best of CD, kde najdete všechno podstatné z kariéry B.S.P v audio podobě. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD/DVD.

Do kvízu o 3 x CD/DVD B.S.P. "The Best Of" vstoupíte tady.


Robert Plant - Band Of Joy
© facebook interpreta
Robert Plant, známý jako bývalý frontman Led Zeppelin, oslavil letos dvaašedesát let. Místo aby seděl doma u televize v pohodlných pantoflích, má staro-nový projekt a nové album. Společně se zpěvačkou Patty Griffin, kytaristou Buddym Millerem, multi-instrumentalistou Darrellem Scottem, basákem Byronem Housem a bubeníkem Marcem Giovinem oživil Band Of Joy. Šestice zkušených muzikantů připravila stejnojmenný debut o dvanácti skladbách. Jako první ochutnávku vybrali skladbu "Angel Dance". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ROBERTA PLANTA "Band Of Joy" vstoupíte tady.


Santana - Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics Of All Time
© facebook interpreta
Po silné náloži v podobě "Supernatural", "Shaman" a "All That I Am", které Santana vydal v rychlém sledu, se na nějaký čas odmlčel a nyní se po pěti letech přihlásil s "Guitar Heaven" s podtitulem "The Greatest Guitar Classics Of All Time", na němž zužitkoval své encyklopedické znalosti rocku. Sestavil sbírku zásadních kytarových titulů a do studia si pozval slavné kolegy, které je pak nazpívali. Skladby kapel jako Led Zeppelin, Van Halen, The Doors, Cream, AC/DC, Rolling Stones nebo Def Leppard tu se Santanovou kytarou zpívají například Chris Cornell, Chester Bennington, Rob Thomas, Scott Weiland, Chris Daughtry, rapper Nas a dokonce i Joe Cocker. Zvláště věnované místo na desce patří Georgi Harrisonovi, od nějž Santana vybral "While My Guitar Gently Weeps". Tu nazpívala v nové verzi India.Arie a cellové party nahrál Yo-Yo Ma. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SANTANY "Guitar Heaven" vstoupíte tady.


Iva Frühlingová - Retrospektive
© facebook interpreta
Zpěvačka Iva Frühlingová vydala letos pro své fanoušky vzpomínkovou kolekci. A nejen pro ně. I ona sama vzpomíná na výběru toho nejlepšího "Retrospektive" na své začátky ve Francii a také na obrovský úspěch v Česku, o který se zasloužila s debutovou plackou "Litvinov". Následovalo ostře sledované dílo "Baby Doll". Všechny úspěšné hity, jejichž výběr doplňují kousky ze "Strip Twist" z roku 2007, najdete právě na novém setu. Kromě nich si můžete užít dvou bonusů v podobě předělávky "Non, je ne regrette rien" v produkci Romana Holého nebo duetu s Mirem Žbirkou ze seriálu "Ordinace v růžové zahradě". Naživo si písně budete moct poslechnout 14. října během křtu alba v Praze v Hard Rock Café. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD IVY FRÜHLINGOVÉ "Retrospektive" vstoupíte tady.


Blackmore's Night - Autumn Sky
© facebook interpreta
Seskupení Blackmore's Night někdejšího člena kapely Deep Purple a Rainbow Richieho Blackmorea vydalo s podzimem nové album. Nová deska kapely, v jejímž čele stojí vedle Blackmorea i jeho žena Candice Night, se jmenuje "Autumn Sky" a najdete na něm patnáct nových písní, které jsou všechny věnovány jedné osobě - jejich dceři Autumn Esmereldě Blackmore, která se jim narodila koncem května. CD je v pořadí osmým studiovým počinem kapely a naleznete na něm třeba i coververzi někdejšího hitu skupiny One More Night "Highland". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BLACKMORE'S NIGHT "Autumn Sky" vstoupíte tady.


The Roads - The Witness
© facebook interpreta
Kapela The Roads letos připravila své druhé řadové album "The Witness", které fanouškům představila počátkem března. O vydání novinky se postaral label RGM Entertainment, neboť právě v jeho soutěži RGM Live Space se The Roads stali historicky prvním vítězem. Pilotním singlem se stal kousek "Bells". Přípravy desky "The Witness" probíhaly v Berlíně, kde kapela od roku 2009 žije. Texty píše zpěvák Ray a hudbu skládají kolektivně. Pravidelně koncertují nejen v berlínských klubech, ale i u nás. Společně s vydavatelstvím RGM Entertainment vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD THE ROADS "The Witness" vstoupíte tady.


Palle Mikkelborg
© facebook interpreta
Fanoušky jazzu jistě potěší chystaný koncert norského kytaristy Terje Rypdala a dánského trumpetisty Palleho Mikkelborga. Terje Rypdal má na kontě přes dvacet alb. Začínal coby rocker a z tohoto období mu zůstala syrová i zpěvná kytarová sóla, která se prolínají s ambientními či symfonickými barvami. Do Prahy přiveze aktuální počin "Crime Scene", který natočil se sedmnáctičlenným bigbandem, kde má své místo právě i trumpetista Palle Mikkelborg. Milovníci jazzu si ho mohou pamatovat díky suitě "Aura". Zkomponoval ji pro slavného jazzmana Milese Davise. Oba pánové přijedou 21. října do pražského Paláce Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na TERJE RYPDALA A PALLE MIKKELBORGA vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

Výherci soutěží z minulých týdnů:
CD MANIC STREET PREACHERS - Martina Šašková (Plzeň), Dáša Janáčková (Praha), Ivan Coufalík (Mariánské Lázně)
CD SERJE TANKIANA - Honza Valášek (Olomouc), Pavel Lesník (Ostrava-Poruba), Dana Dobešová (Valašské Meziříčí)
CD LORDI - Vladimír Nayperk (Turnov), Ivana Braunerová (Bohumín), Alena Stážilová (Praha)
CD CHINASKI - Jana Flegrová (Chvaletice), Petr Stračena (Praha), Markéta Šobová (Suchohrdly)
DVD 3 sezóny v pekle - Jana Sládková (Hrdějovice), Vlastimil Kadlec (Vysoké mýto), Dana Síková (Praha)
CD TOXIQUE - Lenka Seichterová (Olomouc), Ondřej Kiedroň (Český Těšín), Simona Stáčelová (Hradec Králové)
CD TARJI - Pavlína Buhlová (Ostrava), Šárka Urešová (Opočno), Martin Drozd (Praha)
CD MIKA POSNERA - Dominik Fojtík (Brumov), Jaromír Palík (Ostrava), Lucie Mičková (Radonice)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou domů poštou, dodání může trvat i několik týdnů v závislosti na zaslání cen od vydavatelů. Výherci volných vstupů na koncerty byli vyrozuměni emailem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY