Podrobnosti o vánočním albu Mariah Carey jsou venku

11.10.2010 08:01 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mariah Carey - Merry Christmas II You
© facebook interpreta
Ačkoliv poslední studiové album Mariah Carey nenaplnilo očekávání (z komerčního hlediska) a následná remixová varianta byla zrušena, zpěvačka chuť dělat hudbu zcela jistě neztratila. Pro letošní svátky připravila desku "Merry Christmas II You", jejíž název je dvojznačný. Římská číslice v názvu totiž naznačuje, že se jedná o druhé album podobného stylu.

V roce 1994 totiž vyšlo "Merry Christmas", jedno z nejúspěšnějších alb vůbec. Každoročně se vrací do žebříčku prodejů a k dnešnímu dni si ho pořídilo více jak dvanáct milionů posluchačů. Na tyto úspěchy se Mariah pokusí navázat s novinkou, na které nebude chybět ani nová verze slavné "All I Want For Christmas Is You". Další perličkou bude duet se zpěvaččinou matkou, operní pěvkyní Anne Patricií Hickey.

Další zajímavostí je, že dle některých zpráv si pro obal desky Mariah přála živé soby, ale její přání nakonec nebylo zrealizováno. Do rádií už byl vypuštěn pilotní singl "Oh Santa!", který jsme vám již představili, videoklip k němu by měl být hotový během následujících dní. Placka vychází 1. listopadu.

Na "Merry Christmas II You" najdete tyto skladby: Santa Claus Is Coming To Town (Intro), Oh Santa!, O Little Town Of Bethlehem / Little Drummer Boy Medley, Christmas Time Is In The Air Again, The First Noel / Born Is The King (Interlude), When Christmas Comes, Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) / Housetop Celebration, Charlie Brown Christmas, O Come All Ye Faithful / Hallelujah Chorus feat. Patricia Carey, O Holy Night - Live from WPC in South Central Los Angeles, One Child, All I Want For Christmas is You - Extra Festive, Auld Lang Syne - The New Year's Anthem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY