Na cestě je koncertní DVD Paula Wellera

04.10.2010 14:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Paul Weller
© theonlineticketexchange.com
Od vydání aktuální placky Paula Wellera "Wake Up The Nation" neuplynulo ještě ani půl roku a kytarista připravuje pro své fanoušky další balíček. Dne 29. listopadu uvede na trh koncertní DVD "Find The Torch, Burn The Plans".

Britský skladatel a zpěvák zaznamenal na živáku koncert v Royal Albert Hall, který odehrál letos v květnu. Na pódium si přizval také hosta Kellyho Jonese ze Stereophonics, který si na show zazpíval. Jako bonus je na DVD také dokumentární snímek od Julien Temple.

Součástí balíčku je i živé CD. Fanoušky potěší rovněž setem ze slavné londýnské haly a také záznamem vystoupení z BBC Theatre. Z hostujících interpretů se předvedli kytarista a písničkář Richard Hawley a americká zpěvačka Lauren Pritchard.

Pro úplnost uvádíme i tracklist: DVD ("Live At The Royal Albert Hall"): Andromeda, From the Floorboards Up, 7&3 Is The Strikers Name, Into Tomorrow, Aim High, Moonshine, Up The Dosage, Strange Town, Wake Up The Nation, Shout To The Top!, Trees, You Do Something To Me, One Bright Star, Wild Wood, The Eton Rifles (feat Kelly Jones), That’s Entertainment (feat. Kelly Jones), Fast Car/Slow Traffic, Come On, Why Walk When You Can Run, All On A Misty Morning, Light Nights, Butterfly Collector, Find The Torch, Burn The Plans, Art School, Scrape Away, Pieces Of A Dream. CD ("Live At The Royal Albert Hall"): Andromeda, From The Floorboards Up, 7&3 Is The Strikers Name, Into Tomorrow, Aim High, Moonshine, Up The Dosage, Trees, Wild Wood, The Eton Rifles (feat. Kelly Jones), That's Entertainment (feat. Kelly Jones), Fast Car/Slow Traffic. In Concert At The BBC Theatre: Start!, Sea Spray, Strange Town, Broken Stones, How Sweet It Is (To Be Loved By You) (feat. Lauren Pritchard), No Tears To Cry (feat. Richard Hawley).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY