Lady Gaga s novou deskou změní svět

16.09.2010 17:36 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Odvážných prohlášení ohledně třetí studiové desky Lady Gaga se toho napsalo už hodně. Ale tentokrát jsou výroky americké provokatérky opravdu na svém vrcholu. Zpěvačka totiž v novém rozhovoru prozradila, že její novinka změní tvář světa.

"Všechno od celkového sdělení, melodií, směru až po smysl, který bude deska mít pro mé fanoušky a pro můj vlastní život, bude naprostým vysvobozením," dušovala se letošní vítězka osmi cen MTV VMA. "Věděla jsem, že mám schopnost změnit svět, když jsem začala dostávat dopisy od svých fanoušků typu 'Zachránila jsi mi život... Jsem gay a moji rodiče mě vyhodili z domova...'" pokračovala ve vysvětlování. Vše korunovala výrokem, že je super-člověkem, protože se s ní fanoušci takto začali ztotožňovat a ona sama se tak i cítí.

Nové studiové album dostalo název "Born This Way", zpěvačka ho odtajnila při přebírání jedné z cen MTV VMA a dokonce i zazpívala úryvek ze stejnojmenného songu. Seznam producentů této desky, jež by měla vyjít začátkem roku 2011, zůstává z velké části zatím tajemstvím, protože Lady Gaga se bojí, že by jí konkurence mohla napodobovat.

Kromě triumfálního vítězství na cenách MTV si Gaga připsala i nový rekord do Guinnessovy knihy rekordů jako nejhledanější žena na internetu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY