Leona Lewis chystá záznam z turné a třetí album

16.09.2010 07:46 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Leona Lewis a Ryan Tedder
© last.fm
Britská hvězda Leona Lewis prozradila své budoucí plány. Jako první novinku nachystala koncertní CD+DVD z letošního turné. Cédéčko bude obsahovat deset největších hitů, které na koncertě v londýnské O2 Areně zazněly, DVD pak bude zdobit devadesát minut živého záznamu. Celý komplet se jmenuje "The Labyrinth Tour - Live At The O2" a ve Velké Británii vychází již 29. listopadu.

Tím ovšem nadcházející projekty britské vítězky soutěže X-Factor nekončí. Leona totiž potvrdila, že v současnosti pracuje na své třetí desce. Prvním potvrzeným producentem byl Ryan Tedder, jenž pro zpěvačku produkoval i její dosud největší hit "Bleeding Love" (toho se celosvětově prodalo přes třináct miliónů). Dalším hitmakerem, který pomůže zpěvačce zvrátit relativní neúspěch posledního alba "Echo", bude Dallas Austin.

Novinka by měla vyjít v průběhu příštího roku (prozatím se mluví o létě). Dosud největším úspěchem zpěvačky zůstává její první velké album "Spirit" s prodeji přes tři miliony kusů celosvětově. Jen ve Velké Británii drží rekord nejrychleji prodávaného debutu všech dob.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY