Podívejte se na "Upside Down" Charlie Straight

18.09.2010 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© facebook interpreta
Třinečtí Charlie Straight po trojnásobném triumfu na letošním předávání cen Anděl objeli přes léto spoustu festivalů a nyní se chystají na podzimní turné. A taky konečně do světa vypustili třetí singl "Upside Down" ze svého debutu a videoklip k němu.

Po komiksovém "Platonic Johny" a historicky dokumentárním "Your House" je novinka v podstatě prvním klipem, v němž se skupina objevuje ve formě hrajících muzikantů. Charlie Straight svěřili námět, scénář a režii klipu do rukou Jiřího Andrleho a Ondřeje Urbance, kteří video kromě muzikantů zaplnili spoustou vody a několika krásnými dívkami. Oficiální premiéra videoklipu proběhla 14. září na české MTV, nyní už si jej můžete pustit i na YouTube.com.

Fanoušky formace může překvapit, že se písnička od verze na desce "She's A Good Swimmer" velmi liší. Už minulý rok totiž byla za asistence producenta Ecsona Waldese pořízena nová nahrávka s tanečnějším rytmem a elektroničtějším zvukem, která byla nasazena i do rádií.

Podzimní turné Charlie Straight odstartuje 19. října v brněnském klubu Metro, další místa a data konání by měla být známa během několika dnů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY