shop.musicserver.cz

3 x 2 DVD + tričko LET'S DANCE / 3 x CD IRON MAIDEN / 3 x CD APOCALYPTICY / 3 x CD STREET DANCE OST / 3 x 2 vstupy na BESH O'DROM

Vydáno: 30.08.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 12. září včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Let's Dance 3D
© facebook interpreta
Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew) House Of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly House Of Samurai v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: Natalie, tajemnou streetovou tanečnici, a Moose, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. To vše a ještě více vás čeká ve filmu "Let's Dance 3D", který 2. září vstoupil do našich kin. Společně s distribuční společnosti SPI International vám u této příležitosti nabízíme možnost zahrát si o tři kusy DVD Let's Dance, tři kusy DVD Let's Dance 2 a tři trička Let's Dance 3D.

Pozor! O další tři balíčky k filmové sérii Let's Dance můžete soutěžit také na našem sesterském portálu filmserver.cz

Do kvízu o 3 x 2 DVD + tričko LET'S DANCE vstoupíte tady.


Iron Maiden - The Final Frontier
© facebook interpreta
Iron Maiden jsou živoucí legendou, která pro své fanoušky letos opět připravila novou studiovou nahrávku. Neuvěřitelná patnáctá studiovka těší milovníky poctivého heavy metalu desítkou nových songů. Produkci měl pod palcem Kevin Shirley, jehož rukopis je čitelný i na deskách kapel jako Journey, Rush nebo také Led Zeppelin. Bruce Dickinson a jeho družina vyslali k nedočkavým fandům nejprve dva songy, přičemž první z nich "El Dorado" si mohli bezplatně stáhnout na oficiálních stránkách formace. Dalším byla skladba "Satellite 15... The Final Frontier", se kterou posluchače seznámili prostřednictvím videoklipu. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD IRON MAIDEN "The Final Frontier" vstoupíte tady.


Apocalyptica - 7th Symphony
© facebook interpreta
Finská Apocalyptica má za sebou sedmnáct let na hudební scéně a za tu dobu si prošla turbulentním vývojem. Z inovátorských rebelů se stali uznávaní muzikanti, jejichž tvorba je nejlepším příkladem propojení klasiky a metalu. Cellisté nyní přišli na trh s novou deskou "7th Symphony" o deseti nových skladbách. A zůstali věrní své tradici - čtyřem z nich vévodí vokální linka a zbylé jsou ryze instrumentální. Ze zpěváků oslovili Gavina Rossdalea z Bush, jenž se podílel na pilotním singlu "End Of Me". Z dalších se o vokály postarali Brent Smith, Lacey Sturm a Joe Duplantier. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD APOCALYPTICY "7th Symphony" vstoupíte tady.


Různí - Street Dance OST
© facebook interpreta
Příběh o partě lidí, která se chce protancovat až k vítězství tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain's Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. Výraz street dance zahrnuje všechny taneční styly, které nevznikly v kontrolovaném prostředí tanečních učeben, ale na ulicích a v klubech. Je směsicí hip hopu, break-dance, poppingu, lockingu a dalších tanečních stylů. A k filmu pochopitelně vznikl i neméně jedinečný soundtrack, na kterém uslyšíte jména jako Fatboy Slim, Sugababes, Cheryl Cole, N-Dubz či Elton John. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD STREET DANCE OST vstoupíte tady.


Besh o'droM
© Barnabás Király
Maďarská formace Besh o'droM je jednou z hvězd letošní koncertní série Respect a jako první vystupující kapela celou akci odstartuje. Osmičlenná formace vyniká mezi ostatními balkánskými dechovkami punkovými kořeny a širokým zdrojem inspirace. Čerpá z cikánských stylů, z hudby Řecka, Jemenu a díky svému maďarsko-izraelskému kapelníkovi i z židovské muziky. Ne nadarmo si kapela vydobyla na současné scéně pozici nejlepší východoevropské skupiny. Britský magazín fRoots o jejich show dokonce napsal: "Spanilá divoká jízda, která se nezdržuje pauzou na nádech." Svou divokou show předvedou v Paláci Akropolis v úterý 14. září. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na BESH O'DROM vstoupíte tady.


Výhercí soutěží z minulých týdnů:
CD STINGA - Lenka Koucká (Mikulčice), Alena Smutná (Praha), Jaroslav Korpáš (Stráž pod Ralskem)
CD PROFESSORA GREENA - Dan Hlaváček (Ostrava), Jaroslava Křenová (Zlín), Šárka Jakubová (Tuchlovice)
CD SCISSOR SISTERS - Jiří Kopecký (Litomyšl), Ladislav Kundrát (Přerov), Jarek Šos (Praha)
CD CLARINET FACTORY - Ludmila Březinová (Mistřice), Vilém Levý (Stříbro), Marian Koutný (Plzeň)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou domů poštou. Výherci volných vstupů na koncerty byli vyrozuměni emailem.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Iron Maiden zahrají v květnu v Letňanech (19.09.2024 08:01)
- Nové desky 23/2024 - od Bon Jovi přes Charli XCX po Auroru (12.06.2024 08:00)
- Video: Apocalyptica si do nové verze "One" pozvala Jamese Hetfielda a Roberta Trujila (27.05.2024 13:05)
- Recenze: "The Mandrake Project" Bruce Dickinsona je sebejisté veteránské album, své ambice ale neplnit nedokázalo (18.03.2024 17:00)
- Video: Apocalyptica se s The Four Horsemen vrací ke kořenům i k Metallice. Na podzim zahraje v Praze (02.03.2024 14:21)
- Video: "Afterglow of Ragnarok" uvádí do světa "The Mandrake Project", připravovanou sólovku Bruce Dickinsona (08.12.2023 14:00)
- Video: Iron Maiden vysekli živým videem "Stranger in the Strange Land" poklonu svým fanouškům (06.11.2023 17:49)
- Bruce Dickinson chystá sedmé sólové album. "The Mandrake Project" vyjde začátkem příštího roku (24.09.2023 11:12)
- Iron Maiden v Praze odehráli charitativní fotbalové utkání (01.06.2023 09:13)
- Naživo: Iron Maiden si opět podmanili Prahu (31.05.2023 18:34)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Taylor Swift Dua Lipa Oasis Coldplay Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Ed Sheeran Abba David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe