Na udílení cen MTV si letos zazpívají Eminem, Justin Bieber nebo Robyn

29.08.2010 08:09 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

MTV Moonman
© www.mtv.com
Každoroční udílení cen MTV Video Music Awards je svátkem pro fanoušky hlavního hudebního proudu. Akce staví na vysoké úrovni ceremoniálu a vystoupení plejády nejzářivějších hvězd hudebního nebe. Letošní úroda je opravdu lákavá, mezi performery se objevují jak stálice, tak i úplní nováčci.

Mezi nejznámější jména, která si 12. září během udělování cen za nejlepší videoklipy zazpívají, patří Eminem, Usher nebo Kanye West. Hudební večer však nabídne i hvězdy o poznání méně známé, přesto zajímavé - například zpěvačky Florence And The Machine nebo Robyn. Druhá zmiňovaná bude vůbec první Švédkou, která kdy na udílení cen zazpívá. Mohla by to pro ni být velká šance, jak udělat promo své nové desce "Body Talk Pt. 2", jež v té době vychází. K předávání cen dojde v Los Angeles a jedním z hlavních překvapení bude jistě počet cen, které si odnese Lady Gaga. Zpěvačka totiž zlomila dosavadní rekord, když pro tento rok získala třínáct nominací.

Mezi dosud potvrzenými umělci, kteří si na MTV VMA 2010 zazpívají, figurují kromě již zmíněných tato jména: B.o.B, Deadmau5, Drake, Justin Bieber, Jason Derülo, Paramore a Travie McCoy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY