Festival České hrady.cz má za sebou první moravskou zastávku

17.08.2010 09:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Katarína Knechtová
© Marek Gerhard / musicserver.cz
Hudební festival na hradech právě zahájil druhou část první zastávkou v rámci Moravské hrady.cz. Během uplynulého víkendu potěšil fanoušky na Bouzově a už za několik dnů bude pokračovat na hradě Veveří u Brna. Během 20. a 21. srpna zde vystoupí Katarína Knechtová, Monkey Business nebo Aneta Langerová.

Kromě zmiňovaných interpretů se fanoušci mohou těšit také na Gipsy.cz a Bratry Ebeny, kteří uzavřou páteční část programu. Velká pódia budou patřit ještě Vypsané fiXe či Support Lesbiens a finální show odehrají v sobotu po půlnoci Kryštof v čele s Richardem Krajčem. Frontman k nadcházejícím koncertům dodal, že oproti setům v Čechách zařadili do programu i pár nových písniček. Kompletní program najdete zde.

Návštěvníci se mohou těšit na tradiční karneval v maskách, ty nejlepší z nich organizátoři během večera odmění. Pořadatelé festivalu také zajistí kyvadlovou dopravu, která bude v sobotu od rána jezdit z Přístaviště z Brna do Veveří, zpět pak v sobotu až do jedné hodiny ranní a v neděli dopoledne. Návštěvníci festivalu mohou využít také pravidelné linky MHD nebo dokonce parníku. K dispozici bude také zdarma stanování ve stanovém městečku. Vstupné na festival stojí v předprodeji, který zajišťuje síť Ticketstream, 170 Kč na pátek a 350 Kč na sobotu. Na místě pak budou lístky stát 200 Kč a 400 Kč. V ceně vstupenky je i návštěva hradu Veveří.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY