Podívejte se na Rytmusovy "Zlatokopky" s Agátou Hanychovou

06.08.2010 05:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Rytmus + Agáta Hanychová
© facebook interpreta
Slovenský rapper Rytmus opět ukázal, že jako jediný disponuje opravdovým budgetem a dokáže si dovolit jak investice do pomíjivých cetek, tak (a to především) do prvotřídní hudební produkce a také videoklipů, které naprosto převyšují běžnou domácí tvorbu. Snímek k nejnovějšímu singlu "Zlatokopky" je velmi specifický a určitě bude ještě hodně propíraný.

Hlavním lákadlem pro bulvár a běžnou veřejnost je účast Agáty Hanychové, která hraje ve videu prim. Rytmus je jakoby v pozadí. Jeho komentář zlatokopek ze třetí osoby tak byl do videa velmi dobře přenesen. Natáčelo se v luxusních pražských hotelích, podzemních garážích a na ulici Na Příkopě, kam si nakonec přijde Agáta sednout na kafe za kolegyní zlatokopkou Evou Decastelo Aichmajerovou a prvoplánově se začnou...

Videoklip má ale mnoho lepších momentů, hlavně když ostatní postavy - portýr a uklízeč v hotelu, hosté restaurace nebo Ego z Kontrafaktu jako číšník - pronášejí hlášky jako: "Si nakazená kurva," nebo: "Pre ludí si iba žumpa." Roli chlípného sponzora zlatokopky Agáty skvěle zahrál Petr Kocourek. Celkově se tedy podstatu skladby podle všeho dobře podařilo přenést do videoklipu, o čemž se tedy můžete přesvědčit pod článkem. Z oficiálního YouTubu byl klip za údajné porušení smluvních podmínek odstraněn, můžete tedy využít Facebook stream níže, v HD kvalitě pak zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY