Podívejte se na "Vítací" Tata Bojs

26.07.2010 05:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs - Kluci kde ste?
© facebook interpreta
Od poslední řadovky Tata Bojs "Kluci kde ste?" uplynuly tři roky a muzikanti se pustili nejen do nových songů, ale i do speciálního klipu ke skladbě "Vítací" v akustické úpravě. Vzniklo čtyřminutové dílko, jehož natáčení proběhlo 1. června na Dětském dni na pražské Ladronce za dohledu režiséra Jana Chramosty ze společnosti Popojedem. Kapela s ním spolupracuje již od projektu "Smetana" s americko-korejským Ahn Triem.

Ještě než se Tata Bojs pustili do natáčení, vyhlásili na jaře soutěž, do které se zapojila řada mladých talentovaných herců a hereček. A akce měla také charitativní účel. "Dle pokynů režiséra videoklipu jsme nakoupili jako rekvizity pro natáčení velké množství různých hraček, které si ve videoklipu i s dětmi zahrály. Hračky jsme po natáčení předali nadaci Máma a táta, která ještě navíc dostane od výrobce dětských plenek několik balení zdarma," uvedl Milan Cais.

Co se týče nových písní, ty vznikají v těchto dnech v domácím studiu formace Gui-tón. Vydání nahrávky by se fanoušci mohli dočkat v listopadu, poté osazenstvo vyrazí na turné.

Na videoklip k songu "Vítací" se můžete podívat zde:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY