Tom Jones by chtěl nahrávat s The Killers

22.07.2010 11:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tom Jones
© tomjones.com
Tom Jones vydává v těchto dnech nové album "Praise And Blame"a už plánuje další projekt. Do nové spolupráce by se chtěl pustit s americkou formací The Killers. S tou by chtěl natočit více písní než jen jednu.

Velšský zpěvák se se svými plány do budoucna svěřil v zákulisí na festivalu Latitude Festival. Prozradil, že on sám The Killers docela poslouchá a rockeři zase mají rádi jeho tvorbu. "Mluvil jsem s Brandonem Flowersem a on vyjádřil uznání k mé tvorbě. Máme mezi sebou jisté spojení, neboť pochází z Las Vegas a já jsem v tomto městě několikrát hrál," řekl ještě.

Prozatím však není jasné, kdy se má spolupráce uskutečnit. Tom Jones by byl ale rád, kdyby proběhla v nejbližším možném termínu, který by oběma stranám vyhovoval. Připomeňme, že zpěvák rád zásobuje své fanoušky nečekanými kolaboracemi. Za svou kariéru překvapil společnými songy s hvězdami jako Ninou Persson z The Cardigans nebo Kelly Jones známého z formace Stereophonics. Písně se nacházejí na jeho comebackové desce "Reload" vydané v roce 1999.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY