The Cure nejsou minulostí!

22.04.2001 16:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Obal alba Bloodflowers
© THECURE.COM
Mám takový pocit, že Robert Smith, zpěvák skupiny The Cure, má dvě velké obsese. Tou první je samozřejmě hudba a tou druhou oznamování konce kapely. The Cure už podle něj končili tolikrát, že se to snad nedá ani spočítat, ale jeho řeči v minulém roce naznačovaly, že tentorkát je to doopravdy. V různých rozhovorech tvrdil, že "Bloodflowers" je poslední deskou skupiny a že se chce soustředit na sólovou kariéru a rozhodně nechce už jezdit na žádná turné. Nyní to ovšem vypadá, že si fandové "kjůrů" mohou oddechnout, protože kapela ohlásila na léto jeden koncert.

Stanou se hlavní hvězdou čtyřdenního festivalu v dánském Roskilde, kde mimo nich vystoupí třeba i Guns N' Roses, Neil Young nebo Bob Dylan. Mimochodem Roskilde je onen festival, kde minulý rok zahynulo při vystoupení Pearl Jam několik lidí, The Cure, kteří měli vystupovat po nich, své vystoupení okamžitě zrušili. Snad má být letošní koncert určitou náhradou pro fanoušky, kteří se na ně minule těšili.

I když se má jednat o jediné koncertní vystoupení kapely pro tento rok, šušká se, že The Cure už byli letos ve studiu, kde pracovali na novém materiálu. Že by i tento konec nebyl konec?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY