Lee Dagger se vrací do Česka. Chcete být u toho?

14.07.2010 17:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lee Dagger - Telčč flyer
© facebook interpreta
Již tento pátek se opět do České republiky vrátí DJ a producent Lee Dagger z projektu Bimbo Jones, který aktuálně platí za nejvytíženější producentský team Evropy. Lee přijede na speciální vystoupení, které se uskuteční v Telči.

I když si Lee právě užívá volna a návštěvu Česka bere jako soukromou, vyslyšel přání svých fanoušků na Vysočině a již podruhé vystoupí v telčském klubu Mexx. Jeho DJský set je zde ohlášen na pátek 16. července, přičemž celé vystoupení proběhne opět v rámci tradiční klubové noci Meccamix. Česká republika bude opět prvním místem, kde Lee představí novou remixérskou tvorbu projektu Bimbo Jones. Jak jsme již informovali, DJové z teamu budou například podepsaní pod remixy nového singlu Kylie Minogue "Get Outta My Way". Kromě toho právě dokončili remixy pro nové singly Mary J. Blige nebo zpěvačky Ke$hy.

Pokud chcete na akci získat volné vstupy a kromě toho i podepsaná alba Lee Daggera, stačí nám napsat, kde Lee v současné době žije. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, které odměníme vždy dvěma volňásky a jednou podepsanou deskou. Soutěž ukončíme v pátek ráno v 9 hodin a výherce budeme okamžitě telefonicky informovat, proto nezapomeňte uvést do odpovědi i telefonický kontakt. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY