Legendární duo Yazoo vydá na podzim živák

10.07.2010 14:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Yazoo - Reconnected Live
© facebook interpreta
Fanoušci legendárního dua Yazoo, které zhruba před dvěma lety prožilo svůj comeback na koncertní pódia, se již koncem září dočkají živáku.

Půjde o dvojCD, které najdeme v obchodech od 27. září pod názvem "Reconnected Live". To mapuje koncertní turné Vince Clarka a Alison Moyet z roku 2008, kdy se Yazoo vydali na šňůru po světě a odehráli pouhých dvacet čtyři koncertů. Jednalo se o první společná vystoupení po dlouhých šestadvaceti letech, přičemž část písní hrála kapela na veřejnosti úplně poprvé.

U příležitosti vydání tohoto koncertního záznamu se rozhodli Yazoo dát možnost fanouškům, aby se jich na cokoliv zeptali. Na svůj oficiální web tedy zavěsili formulář, kam fanoušci mohou psát až do 19. července všechny své dotazy. Odpovědi budou následně zveřejněny na stejném webu.

Dvojalbum "Reconnected Live“, které vyjde též jako limitka s rozsáhlým bookletem, přinese tyto tracky: CD1: Nobody's Diary, Bad Connection, Mr. Blue, Good Times, Tuesday, Ode To Boy, Goodbye '70s, Too Pieces, In My Room, Anyone, Walk Away From Love. CD2: State Farm, Sweet Thing, Winter Kills, Midnight, Unmarked, Bring Your Love Down (Didn't I), Don't Go, Only You, Situation.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY