České hrady.cz startují za dva týdny

27.06.2010 13:25 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

České hrady.CZ
© facebook interpreta
Už jen dva týdny zbývají do startu 6. ročníku putovního festivalu České hrady.cz. Úvodní vystoupení letošní série patří v pátek 9. července na Točníku Kataríně Knechtové, následovat ji budou Gipsy.cz a Dan Bárta s Illustratosphere.

V sobotu se pak představí například Kryštof, Horkýže Slíže, Aneta Langerová, Toxique, PSH, Vypsaná fiXa nebo Xindl X. Ti během léta absolvují všechny zastávky festivalu, pouze na Točníku vystoupí The Prague Conspiracy, nová tvář dřívějších Prague Ska Conspiracy. Na dalších štacích je pak nahradí Sto zvířat a na některých hradech zahrají také bratři Ebenové nebo Tomáš Klus.

Kde že se to České hrady.cz zastaví? Jako již tradičně jsou v itineráři festivalu kromě Točníku hrady Kunětická hora (16.-17. 7.), Švihov (23.-24. 7.), Rožmberk nad Vltavou (30.-31. 7.) a Bezděz (6.-7. 8.). Letošní novinkou je rozšíření na Moravu jako Moravské hrady.cz - muzikanti opanují během srpna Bouzov (13.-14. 8.), Veveří (20.-21. 8.) a Hukvaldy (27.-28. 8.).

Na všechny zastávky je jednotné vstupné 170 korun na páteční program a 350 korun na sobotu v předprodeji, na místě budou lístky k mání za 200/400 Kč. V ceně vstupného je také jako tradičně prohlídka daného hradu zdarma. Informace o předprodejních místech, možnostech ubytování, podrobné programy a další najdete na webu festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY