Vypsaná fiXa na Rock For People zažije pernou noc a vydá živák

23.06.2010 15:07 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Vypsaná fiXa - VFRFP
© facebook interpreta
Jak jsme již dříve informovali, během festivalu Rock For People (3. až 6. 7. v Hradci Králové) vyjde nový živák Vypsané fiXy. Kapela chce svůj koncert natočit a už druhý den záznam na CD prodávat.

Frontman Márdi přiblížil, jak tato rychlovýroba proběhne: "Bude to trochu stres. Hned po koncertě záznam odvezeme k Dušanovi Neuwerthovi do studia. On ho smíchá, zmastruje a nakonec odešle do lisovny, kde ho vyrobí místní jedinci. Bude to náročný den a pak hlavně noc."

Již nyní je k albu "VFRFP", jak se živák bude jmenovat, připraven booklet s tvářemi fanoušků Vypsané fiXy, kteří v uplynulých měsících mohli kapele posílat své pasové fotografie. Atraktivitu nové desky ještě zvyšuje to, že kapela pro koncert chystá několik písňových překvapení.

Vypsaná fiXa na festivalu vystoupí v neděli 4. července po 20. hodině na Cool Stage, po rušné noci by pak živák "VFRFP" měl být druhý den k mání. Kdo však Rock For People nemá v diáři, může si desku objednat na webu kapely - buď za 99 korun samostatně, nebo spolu s "Klenotem" za speciální cenu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY