Serj Tankian se koncem léta připomene s novým albem

22.06.2010 10:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Serj Tankian
© facebook interpreta
Jen co Serj Tankian vydal orchestrální CD "Elect The Dead Symphony", vyslal do éteru informace ke své další nahrávce. Koncem léta totiž uvede na trh novinku "Imperfect Harmonies". Její autor ji žánrově charakterizuje jako "electro-orchestral-jazz-rock".

Nástupce tři roky starého debutu produkoval zpěvák opět ve svém domácím nahrávacím studiu v Los Angeles. Sám o nahrávce prozradil: "'Elect The Dead' je v podstatě rocková nahrávka s progresivními hudebními prvky. 'Imperfect Harmonies' by mohlo být označeno za rockovou desku, protože je rytmická s mnoha gradujícími pasážemi, ale instrumentace je trochu jiná. I když je tam basa, kytary a živé bicí, tím motorem je elektronika a orchestr. Je to docela výjimečná deska co do zvukové palety. Je to muzika, která musela dlouho dozrát a teď už se může podávat."

Jak jsme vás již informovali, Serj Tankian vyrazil na koncertní turné a se symfonickou interpretací svého debutu vystoupí i v Česku. 24. června zavítá do Incheba Areny (malé sportovní haly) na pražském Výstavišti, své písně předvede ve společnosti Českého národního symfonického orchestru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY