Pojďte v pátek do Roxy na Touch & Feel party

16.04.2001 16:54 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

DJ Doc Martin
© facebook interpreta
První ze série Marlboro Roof Top Parties se uskuteční v pátek 20. dubna v pražském klubu Roxy. Pořádající agentura WAX navazuje na velmi úspěšné Roof Top parties pořádané v roce 2000, během kterých se představili takové hvězdy jako Eddie Amador, 4 Hero DJs, Norman Jay, Rhythm Masters, Derrick Carter, Circulation a Deep Dish.

Headlinerem pražské Marlboro Roof Top party je bezkonkurenčně jeden z nejdůležitějších amerických DJů, Doc Martin, který je považován za zakladatele taneční scény západního pobřeží USA. DJingu se věnuje již od roku 1986 a v jeho setech zaslechneme myriádu hudebních stylů, od deep houseu, traxu, techna, funku, tribalu až po reggae a hip-hop staré školy, to vše smíchané v elegantní jednotnost. Doc Martin je rovněž velmi úspěšným a uznávaným producentem, remixoval A Tribe Called Quest, Moloko či Dub Fire. Původní skladby najdete na kompilacích Moonshine, Shaboom a Defiant Records DJe Sneaka. V současné době spolupracuje s Eddie Amadorem, Royem Davisem Jr. a Sneakem. A co návštěvníkům Marlboro Roof Top parties Doc Martin vzkazuje? "Neexistují hvězdy, pouze taneční parkety a schopnost houpat se v rytmu jejich energií. Otevři se a vstup do tohoto světa."

Vedle Doc Martina se na pražské Marlboro Roof Top party v pátek 20. dubna v klubu Roxy představí DJ Lumiére, který živě předvede svou nedávno vydanou a velmi úspěšnou debutovou nahrávku "Good Bye Illusions" s živými vokály Big J. Návštěvníci pražské Marlboro Roof Top Party se rovněž mohou těšit na projekt Stephunk / Bidlo / Sadler, který si speciálně na 20.4. připravil skladbu dohromady s Big J.em. Hlavní stage rovněž pohostí DJe Loutku.

Vedle silného line-upu DJs se návštěvníci tohoto exkluzívního klubového zážitku mohou těšit na zcela jinou Roxy. Pořádající agentura připravila pro příznivce houseové taneční hudby překvapení v tom, že do Roxy na jednu noc nainstaluje sen každého tancechtivého clubbera, a to dřevený taneční parket. Dalším překvapením a velkým rozdílem bude opačná orientace celého taneční sálu Roxy, kdy bude DJský pult umístěn na balkonu naproti stávajícímu. Návštěvníci party tak mohou vedle speciálně instalovaného dřevěného tanečního parketu k tanci využít i stávající pódium, ke kterému budou přidruženy dva stupně svažující se k podlaze. Návštěvníky Marlboro Roof Top Party 20. dubna určitě potěší i speciálně instalovaný EW sound systém, jehož dynamika a parametry oproti stávajícímu systému a zejména celkové opačné ozvučení celého prostoru jistě přispějí k docílení maximálního poslechového zážitku z houseových vystoupení všech DJ;.

Vedle hudby a tance bude exkluzívní klubový zážitek během Touch & Feel Marlboro Roof Top Party doplněn o tradiční interaktivní hry. Zájemci o tyto aktivity si budou moci vyzkoušet míchat koktejly ve speciálně připravených barech, ve 03.30 ráno pořádající agentura připravila překvapení, které bude komponováno ze souhry videoprojekce, světel a zvuku. Během třetí interaktivní hry si návštěvníci parties vyzkouší, jaké to je být průvodcem v neznámých končinách.

Na konec party připravila pořádající agentura Roof Top snídani zdarma, zájemci si tak pochutnají na tradiční americké rancherské snídani.

Marlboro Roof Top Party "Touch & Feel" se v sobotu 21. dubna přesouvá do plzeňského Divadla Pod Lampou a v pátek 27. dubna do olomouckého klubu Barumba.

Vstup od 18 let!

(Tisková zpráva agentury Wax.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY