PSH se již v pátek pokusí zbořit SaSaZu

03.06.2010 08:11 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

PSH flyer
© facebook interpreta
PSH mají venku ještě teplou novinku "Epilog", kterou již v pátek 4.6. čeká slavnostní křest v pražském SaSaZu. Jako support se představí Hugo Toxxx, Čistychov a Biely.

Dorazit by dále měla i dámská hostující společnost z "Epilogu" - Tereza Černochová a Dara Rolins. Můžete se těšit i na premiéru videoklipu "Vím já?" s hostujícím Jamesem Colem z dílny OKIho. Připraveny jsou dále speciální videoprojekce, light show a ojedinělá výstava velkoformátových fotografií PSH od Tomáše Třeštíka.

V případě, že se stal plánovaný křest "Epilogu" pro vás rapovou událostí roku a chcete si ho užít s komfortem tomu náležícím, je pro vás tím pravým řešením VIP vstup. Ten zakoupíte v předprodeji za 1500 Kč a okamžitě se vám tím otevírají dveře do světa VIP výhod. Nejenže si koncert užijete s komfortem výhledu z VIP patra, ale také ke vstupu dostanete CD "Best Of: Zpátky do dnů", samozřejmě novou desku "Epilog", poukaz na nákup na Mall.cz v hodnotě 1000 Kč a zároveň máte zdarma veškeré alkoholické i nealkoholické nápoje po dobu trvání koncertu. Klasické lístky seženete v předprodeji za 230 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY