Doživotní zákaz pro Whitney Houston

13.04.2001 04:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© SONICNET
Znáte to, člověk si občas dá pár skleniček, pak mu něco přelétne přes nos a zničí hotelové apartmá. Že neznáte? Inu asi byste znali, kdybyste byli Whitney Houston.

Že je její manžel Bobby Brown poněkud temperamentnější, není žádná novinka, ostatně i chuť vězení tento zpěvák a tanečník už několikrát okusil. Podle posledních zpráv dalšímu pobytu v něm unikl jen o vlásek. Když totiž s Whitney a Bobbyho bratrem slavili ukončení natáčení filmu "Go For Broke" v hollywoodském hotelu Bel Air, kde v té době pobývali, oslava dostala poněkud větší spád, když se Bobby chtěl vydat do města si pořádně zapařit. Whitney se to moc nelíbilo, bratr Tommy se snažil Bobbyho také přemluvit a už letěla tu televize, tu něco jiného, až způsobili škodu okolo dvaceti tisíc dolarů, která se musela opravovat celkem pět dnů, než bylo jejich apartmá opět uvedeno do obyvatelného stavu. Pracovníci hotelu chtěli nejdříve volat polici, ale Whitney to nakonec usmlouvala na plné uhrazení škod a doživotní zákaz vstupu do hotelu pro celou trojici.

To je jen další důkaz toho, že není jednoduché být slavný, člověk jen omylem rozbije nějakou věc a už by ho do hotelu zpátky nepustili...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY