Sting dal svým největším hitům symfonickou podobu

24.05.2010 13:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sting
© Universal Music
Není to tak dlouho, co zpěvák Sting potěšil fanoušky vánočním albem. Avšak tento britský hudebník nezahálí a již na červenec připravil další placku.

Deska se bude jmenovat "Symphonicity" a byla nahrána za doprovodu Royal Philharmonic Concert Orchestra. Sting pro tento projekt vybral ty nejkrásnější písně z dob The Police a především ze své sólové tvorby a dal jim zbrusu novou tvář. Pod vedením věhlasného dirigenta Stevena Mercurio, který byl dvorním dirigentem Luciana Pavarottiho a aktuálně doprovází na koncertech Andreu Bocelliho, vznikl ojedinělý projekt, který na trh uvádí pilotní singl “Every Little Thing She Does Is Magic”. Ten si fandové mohou zakoupit právě od dnešního dne (24. května) jakožto placený download.

Projekt "Symphonicity" se dočká i koncertního podání. Sting již 2. června s Royal Philharmonic Concert Orchestra odstartuje několikaměsíční světové turné, které bude mít více než šedesát zastávek. Do Evropy se dostane v září a během podzimu se představí například ve Vídni, Berlíně, Helsinkách, Paříži nebo Oslu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY