Festival Bažant Pohoda pokračuje čtrnáctým ročníkem

07.05.2010 09:58 - Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta

Pohoda 2009
© sme.sk
Slovenský hudební festival Bažant Pohoda bude navzdory nešťastné loňské tragédii pokračovat svým čtrnáctým ročníkem. Již posedmé se uskuteční v prostorách letiště v Trenčíně, jen termín se tentokrát o týden posunul. Ve dnech 8. - 10. července se můžete těšit například na Klaxons, Iana Browna či objev loňského roku The xx.

Přesný časový harmonogram festivalu ještě není znám, ale již nyní je jasné, že se letošní ročník uskuteční hned na devíti scénách. A půjde nejen o tradiční open air pódia, ale také o zastřešené scény a intimní prostory pro experimentální žánry. Hlavní organizátor akce Michal Kaščák navíc připomněl, že festival bude akcí multikulturní a nabídne také divadlo, tanec, film, výtvarní umění, literaturu a další aktivity.

Kromě již vyjmenovaných interpretů se můžete těšit také na taneční duo Letfield, americké kvarteto Scissor Sisters, Oscarem ověnčenou rockerku Juliette Lewis či legendu reggae Maxe Romea. Stranou nezůstanou ani stěžejní objevy alternativní scény posledních let, jako jsou Crystal Castles, These New Puritans, Friendly Fires, Does It Offend You, Yeah? či Micachu And The Shapes.

Vstupenky je možné v předprodeji zakoupit až do 7. července za 59 eur, na místě budou k dispozici o deset eur dráž.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY