Do velké show Black Eyed Peas zbývá jen několik dní

05.05.2010 11:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Black Eyed Peas
© facebook interpreta
Už za jedenáct dnů se do Prahy přiřítí hiphopová ikona Black Eyed Peas, která tuzemským fanouškům představí novinku "The E.N.D.". V čele se zpěvačkou Fergie vystoupí 16. května v pražské O2 Areně.

Kvartet muzikantů netroškaří a snaží se, aby každá show zanechala v divákovi nezapomenutelný dojem. Jak prozradil Jan Tuna, mluvčí akciové společnosti Bestsport a organizátor show, Black Eyed Peas mají ještě vyšší nároky než Madonna. Jejich show musí dopravit na čtyřicet kamionů a dvacet autobusů. Zásobování se bude muset posílit o dva naftové agregáty, přičemž německým Rammstein stačil na podzimní show jen jeden. Návštěvníci se navíc mohou těšit na velkoplošné LED stěny a lasery. Část pódia se během show dokonce změní v gondolu, ve které se vystupující budou vznášet nad hlavami diváků. Obřím pódiem s předsunutým molem bude ale zároveň snížena kapacita arény na tři a půl tisíce míst na stání.

O vstupenky je od oznámení koncertu velký zájem a v prodeji je posledních několik set lístků do O2 patra na 4. podlaží za 1090 Kč. Lístky jsou k dostání na všech terminálech SAZKA, rezervace je možná na Sazkaticket.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY