Festival Sonisphere mění místo konání

27.04.2010 13:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Metallica
© facebook interpreta
Festival Sonisphere láká již několik měsíců na slavné ikony metalové hudby, nyní se ale pořadatelé rozhodli změnit místo konání. Podle oficiálních informací se velká thrashmetalová čtyřka Metallica - Megadeth - Slayer - Anthrax ukáže 19. června na letišti v Milovicích.

Podle původních plánů se festival měl konat na Mimoňském letišti. Pořádající agentura se pro změnu rozhodla kvůli lepší dopravní dostupnosti a většímu pohodlí pro všechny účastníky. Nová lokace nabízí menší vzdálenost od Prahy (47 km), výhodnější infrastrukturu a lepší produkční podmínky. Kromě toho si pořadatelé chválí i spolupráci s městem Milovice a dodávají, že se akce může konat od pátečního večera až do nedělního rána.

Dodejme, že kromě zmíněných kapel se návštěvníci mohou těšit na Heaven And Hell, Alice In Chains nebo Stone Sour. Kompletní přehled vystupujících najdete na stránkách cz.sonispherefestival.net.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, lístky za sníženou cenu 1790 Kč lze zakoupit až do 7. května v předprodejních sítích Ticketpro a Musicticket. Poté budou o stokorunu dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY