Amanda Palmer vystoupí začátkem května v Akropoli

28.04.2010 09:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Amanda Palmer
© facebook interpreta
Zpěvačka, klavíristka a skladatelka Amanda Palmer, známá jako polovina amerického dua The Dresden Dolls, se věnuje mimo jiné i sólové kariéře a svou tvorbu představí i českému publiku. 5. května vystoupí v Praze v Paláci Akropolis, jejím hostem bude hudební kolega a divadelník Jason Webley, který naživo střídá akordeon, kytaru a další, vskutku netradiční nástroje.

Umělkyně vyrazila na turné se sólovým projektem "Amanda fucking Palmer" a před pražskými fanoušky odehraje poslední show. Vedle toho chystá další projekt Evelyn Evelyn, kde působí navíc její host Jason Webley. Amanda Palmer samu sebe prezentuje naživo jako pravou kabaretní dámu a při vystoupení se ráda nechává unášet emocemi. Na chystaném koncertu zazní kromě skladeb ze sólovky "Who Killed Amanda Palmer" i hity z arzenálu The Dresden Dolls a nejrůznější předělávky slavných písní například od Michaela Jacksona, Black Sabbath, Radiohead nebo Leonarda Cohena.

Koncert začíná úderem sedmé hodiny večerní. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji za 650 Kč v kavárně Paláce Akropolis nebo v předprodejní síti Ticketpro, kde je cena navýšena o poplatky. V den konání vystoupení budou lupeny o padesátikorunu dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY