Electro Prague Fest přiveze In Strict Confidence nebo Rabia Sorda

28.04.2010 15:51 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Electro Prague Fest
© facebook interpreta
Pražský klub Abaton bude 8. května hostit desátý ročník festivalu Electro Prague Fest. Na návštěvníky se těší formace In Strict Confidence z Německa a mexičtí Rabia Sorda, doprovázení tuzemskou alternativně elektronickou smetánkou Depressive Disorder, Akimbo a LateXjesuS. Druhá scéna nabídne klidnější program v podobě DJ scény. Fanoušky zvou na afterparty, která bude trvat do ranních hodin.

Německý projekt In Strict Confidence balancuje na hranici darkwave, elektra a popu. Seskupení vydalo novou desku "La Parade Monstrueuse" a upozornilo na ni hitovými singly "Silver Bullet", "Ewige Night" a "My Despair". Druhá z hvězd večera Rabia Sorda se může pyšnit celosvětově uznávaným renomé hlavně mezi příznivci tvrdší elektroniky. Ústřední postavou skupiny je Erk Aicrag, kapitán vlajkové lodi aggrotechu Hocico.

Z českých interpretů stojí za zmínku třeba brněnští Depressive Disorder. Formace loni představila desku "The Chronicle Of Fear", která si rychle získala status jedné z nejpovedenějších desek tuzemské elektronické scény. Svou pražskou premiéru si odbude další brněnský a čistě dámský projekt LateXjesuS, na vybraných vystoupeních má dámy doprovázet tanečnice a S/M performerka MiSSstreSS. Kompletní přehled vystupujících najdete tady.

Electro Prague Fest začíná v osm hodin večer. Vstupenky jsou k dostání za 440 Kč v předprodeji na stránkách Sanctuary.cz. Na místě budou stát 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY