Bruce Springsteen vydá koncertní DVD z Hyde Parku

23.04.2010 12:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bruce Springsteen
© brucespringsteen.net
Bruce Springsteen potěší své fanoušky dalším koncertním nosičem. Tentokrát půjde o DVD se záznamem jeho vystoupení v londýnském Hyde Parku.

Zmiňovaná show se uskutečnila 28. června minulého roku, kdy Bruce v Hyde Parku zahrál se svou kapelou v rámci festivalu London Hard Rock Calling. Zmiňovaná koncertní placka se do prodeje dostane 21. června a bude obsahovat i několik bonusů. Jedním z nich je alespoň malá část vystoupení Springsteena na loňském Glastonbury a též krátký úryvek z loňského koncertu v Giants Stadium v New Jersey.

Tracklist DVD "London Calling: Live In Hyde Park" bude vypadat takto: London Calling, Badlands, Night, She's The One, Outlaw Pete, Out In The Street, Working On A Dream, Seeds, Johnny 99, Youngstown, Good Lovin', Bobby Jean, Trapped, No Surrender, Waiting On A Sunny Day, Promised Land, Racing In The Street, Radio Nowhere, Lonesome Day, The Rising, Born To Run, Hard Times (Come Again No More), Jungleland, American Land, Glory Days, Dancing In The Dark + The River (Glastonbury Festival 2009), Wrecking Ball (Giants Stadium 2009).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY