Na koncertě německého Bushida vystoupí Karel Gott

19.04.2010 10:06 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Bushido - Für Immer Jung feat. Karel Gott
© kingbushido.de
Karel Gott, sedmdesátiletá neodmyslitelná postava tuzemského šoubyznysu, je v tuzemsku věčným a vděčným sběratelem Českého Slavíka. Přestože je stále hlasy fanoušků oceňován jako nejlepší tuzemský zpěvák, žije podle škarohlídů jen ze své minulosti a ze značky Gott. To v Německu si Karla Gotta náležitě váží a řadí jej k legendám evropské hudby. I proto před několika měsíci uspěl singl německého gangsta rappera Bushida "Für Immer Jung", ve kterém si Gott se svou typickou němčinou zahostoval.

Není proto divu, že Bushido při svém pražském vystoupení požádal Karla Gotta o jeho přítomnost na pódiu Lucerna Music Baru. Zpěváka v posledních týdnech trápily bolesti zad, přesto svou účast přislíbil. Na závěr koncertu by si tak měl opravdu společně s Bushidem zazpívat "Für Immer Jung" a překonat tak několikagenerační bariéru.

Akce se jménem Bushido - Ein Kessel Boombox začne 21. dubna od 21 hodin. Přítomnost na oslavě německého fetiše vyjde na příznivých 300 korun a kromě zlodějíčka Bushida a Karla Gotta vystoupí i brněnský Tafrob ze stáje BlindDeaf, dále berlínští DJ's Pufaz aka Rudi Völler a Chocolatic aka Felix Antoan Schaumbad. O jedinečnosti formátu této akce není potřeba se dále rozepisovat.


Bushido feat. Karel Gott - Für Immer Jung


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY