Lady GaGa vydá v květnu unikátní flashku

14.04.2010 09:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lady GaGa USB
© facebook interpreta
Není téměř dne, aby se neobjevila nějaká informace o zpěvačce Lady GaGa. Ta poslední potvrdila vydání speciálního USB-klíče.

Ten se v obchodech objeví 3. května, tedy stejně jako před několika dny potvrzená kolekce "The Remix", a bude přímo napěchovaný hudbou a videoklipy. Zmiňovaná flashka s názvem "The Fame Monster - Limited USB Edition" bude obsahovat nejen tracky poslední desky "The Fame Monster", ale též devět remixů jejích hitů, přičemž v několika případech jde o naprosto raritní a doposud nevydané kousky. Navrch Lady GaGa na USB přidala i všechny videoklipy, které doposud natočila, a to navíc v nezkrácených verzích.

Potěšující je, že několik kusů této limitované edice se dostane i do českých prodejen. Pro lepší představivost přikládáme kompletní obsah USB-klíče: The Fame Monster - Bad Romance, Alejandro, Monster, Speechless, Dance In The Dark, Telephone, So Happy I Could Die, Teeth. Remixes - Bad Romance (Starsmith Remix), Telephone (Passion Pit Remix), Paparazzi (Demolition Crew Remix Radio Edit), Just Dance (Deewaan Remix), LoveGame (Robot To Mars Remix), Eh Eh (FrankMuzik Remix), Pokerface (Live From The Cherrytree House), Bad Romance (Grum Remix), Telephone (Alphabeat Remix). Videos - Just Dance, Poker Face, LoveGame, Eh Eh, Beautiful Dirty Rich, Paparazzi, Bad Romance, Telephone + Digital Booklet, Single covers and Photo gallery, websites.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY