Pleasure Island představil hvězdný line-up

06.04.2010 14:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pleasure Island flyer
© facebook interpreta
Česká republika se letos dočká nového festivalu věnovaného výhradně taneční hudbě. Hudební maratón s názvem Pleasure Island již zveřejnil i hvězdný line-up.

Celá akce se uskuteční v sobotu 24. července v prostorách Festivalparku v Hradci Králové. Osmnáctihodinový hudební maraton vypukne již úderem poledního a odehraje se na sedmi scénách. Hlavní Illusions Main stage a Reset Hardstyle budou pod širým nebem, Techno Masters a Pure Trance ve velkokapacitních stanech. Klubové scény Mecca, Fabric a Studio 54 budou pro změnu hostit prostorné hangáry.

Fanoušci taneční hudby se mohou těšit na více než sedmdesát umělců, mezi headlinery jsou taková jména jako Paul Van Dyk, Markus Schulz, Giuseppe Ottaviani, Tocadisco, Filo And Peri, Adam Bayer nebo Jerome Isma Ae.

Lupeny na tento event, jehož koncept pochází z Holandska, jsou již v prodeji v síti Ticketpro. Jejich aktuální cena činí 990 Kč. Od května budou vstupenky k dispozici za cenu 1090 Kč. Nejaktuálnější informace k celé akci pravidelně přináší oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY