Chickenfoot vydají v dubnu koncertní DVD

15.03.2010 08:11 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Chickenfoot - Get Your Buzz On Live
© facebook interpreta
Po eponymním debutu nové hardrockové kapely Chickenfoot se slavní muzikanti včetně Sammyho Hagara hlásí o slovo s novým počinem. Tentokrát se jedná o koncertní balíček "Chickenfoot: Get Your Buzz On Live" dostupný na DVD a Blu-ray disku. V obchodech se objeví 26. dubna.

Zaznamenaný koncert se konal 23. září v Arizoně během loňského turné. Show snímalo na šestnáct kamer v HD rozlišení pod vedením režiséra Daniela E. Catulla, jenž je známý například ze spolupráce s kapelami jako Rush, Creed nebo Smashing Pumpkins. Mix ve zvuku DTS 5.1 SS obstaral Mike Fraser. Kromě celého koncertu se speciálními hosty včetně Adama Corolla nebo Boba Weira se fanoušci mohou těšit na zákulisní materiálz, rozhovory, fotogalerii a na další bonusy.

Tracklist "Chickenfoot: Get Your Buzz On Live" vypadá takto: Avenida Revolution, Sexy Little Thing, Soap On A Rope, My Kinda Girl, Down The Drain, Bitten By The Wolf, Oh Yeah, Learnin' To Fall, Get It Up, Turnin' Left, Future In The Past, Bad Motor Scooter, My Generation.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY