Moby opět nechá fanoušky natočit videoklip

04.03.2010 11:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby
© EMI
Jak jsme již informovali, Moby chystá vydání nového singlu. Tím se stala titulní skladba desky "Wait For Me" a zpěváka opět napadlo zapojit do doprovodného videa fanoušky.

Vyhlásil tedy soutěž, do které se mohou zapojit všichni členové jeho bezplatné stránky mobygratis. Na tu Moby vkládá písně, které průběžně skládá, leč nepovažuje za natolik dobré, aby je vydal na desce. Zároveň jsou tyto písně po splnění jednoduchých podmínek bezplatně k dispozici pro amatérské filmaře jako hudební podklad pro jejich díla.

Až do 5. dubna mohou všichni, kteří si myslí, že umí zacházet s kamerou, posílat svá videa k písni "Wait For Me" a Moby sám následně vybere vítěze, který od něho obdrží prémii ve výši pěti tisíc dolarů. Další dva, kteří se umístí na druhém a třetím místě, získají po tisíci dolarech.

Jak by to mohlo vypadat, ukazuje například videoklip, který pro něj k této písni natočili dva z jeho přátel. Těm za jejich snahu dal stejnou částku, kterou získá v této soutěži ten nejlepší. Klip najdete například na tomto odkazu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY